Geplande posts en beheerdersrollen voor Facebook Pagina’s

01/06/12

Gisteren introduceerde Facebook al de Promoted Posts, nu heeft het sociale netwerk weer enkele grote veranderingen gemaakt aan haar Pagina’s. Eindelijk zijn de twee grote features die gevraagd werden door marketeers geïmplementeerd, namelijk de mogelijkheid om een publicatiedatum en tijd in te stellen voor posts en de komst van rechtenbeheer.

Posts kunnen tot maximaal 6 maanden vooruit gepland worden en met intervallen van 15 minuten. Als er een datum en tijd in het verleden ingesteld wordt dan wordt de post onmiddellijk zichtbaar op de tijdslijn van de Pagina. Om een geplande post in te stellen klikt u bij het aanmaken van een nieuwe post op het kleine blauwe klokje linksonder.

De tweede grote verandering is de mogelijkheid om beheerders van uw bedrijfspagina op Facebook verschillende rechten te geven. Facebook heeft een tabel vrijgegeven met de verschillende rangen en hun rechten:

 

Om uw beheerders de verschillende rangen toe te kennen kan u terecht in de instellingen uw pagina onder “Beheerdersrollen”

Wilt u weten hoe u uw Facebook-pagina maximaal kan benutten, of heeft u nog geen pagina op Facebook? Neem dan contact met ons op, ons team experts staat klaar voor u!

Contact
AWALI | Centrum Zuid 1527f | 3530 Houthalen | T 011 71 89 00 | info@awali.be