Laat uw creativiteit volledig los!

Laat uw creativiteit volledig los!

Het is een must om met uw organisatie aanwezig te zijn op Facebook. Als individu stelt u een profiel op, maar als bedrijf of gemeente profileert u zich op Facebook met een pagina. Met deze pagina bent u vindbaar op een netwerk waar dagelijks miljoenen mensen actief op zijn.

Belangrijk is dat uw Facebook pagina weerspiegelt waar uw bedrijf voor staat. De pagina dient met andere woorden goed onderbouwd te zijn en in het verlengde van uw marketingstrategie te liggen. Hij is gebaseerd op uw huisstijl en bevat een aantal specifieke functionaliteiten of applicaties afgestemd op uw bezoekers. Awali helpt u graag verder in het samenstellen van uw profielpagina.

Uw pagina personaliseren

Facebook biedt echter nog een mogelijkheid om u te onderscheiden van anderen; u kan een 'custom pagina' laten ontwikkelen. Deze pagina kan u volledig zelf stylen en bepalen wat u erop wilt plaatsen. Het systeem is heel flexibel waardoor u uw creativiteit volledig kan loslaten. U kan tevens ook instellen dat bezoekers op deze pagina terecht komen wanneer zij u opzoeken op Facebook.

Onderstaand kan u een voorbeeld terugvinden van de Facebook pagina van Awali.

Statistieken

U kunt perfect zien via statistieken hoe uw Facebook pagina het doet. Hebben uw online acties u meer bezoekers of interactie opgeleverd? Via de Facebook analyse-tools komt u erachter. Lees meer over Facebook statistieken.

Andere social netwerksites

Niet alleen Facebook biedt u de mogelijkheid om uw bedrijf online kenbaar te maken. Twitter, Hyves, LinkedIn, YouTube, Netlog en verschillende andere vullen dit rijtje verder aan. Ook hier kunt u uw eigen account aanmaken om uw strategie nog meer kracht bij te zetten.

Wat kan Awali voor u betekenen?

Ik wil meer weten over het maken van een eigen Facebook pagina.

Contact
AWALI | Centrum Zuid 1527f | 3530 Houthalen | T 011 71 89 00 | info@awali.be