E-mail en SMS marketing

De tijd van massamailings is ondertussen voorbij. De consumenten en klanten willen één op één benaderd worden en liefst een persoonlijk voordeel hebben door de relatie met uw bedrijf.

Heeft het dan nog nut om uw e-mail campagne gewoon uit te sturen naar al uw contacten? Neen! U moet gebruik maken van de personalisatie mogelijkheden die de verschillende e-mail marketing tools u bieden. Hierdoor kan u elke mail afstemmen op de (kleine) doelgroep die u geselecteerd heeft. Alle informatie die u van uw klanten heeft, kan u gebruiken om uw mailcampagne te personaliseren en zo de mail af te stemmen op de wensen van de klant binnen de doelgroep.

Een gepersonaliseerde verjaardagskaart op de verjaardag van uw klant! Ook dit kan, mits u natuurlijk weet wanneer hij of zij verjaart. Zelfs het verzenden van een geautomatiseerd en gespersonaliseerd smsje kan tegenwoordig in enkele applicaties.

Cloudmessage

Awali biedt met de e-mail en sms marketing tool Cloudmessage een eenvoudige oplossing voor het creëren, lanceren en evalueren van al uw professionele marketing campagnes. Dankzij de gebruiksvriendelijke interface maakt u met behulp van templates een professionele e-mail of sms om naar uw selectie van klanten of prospecten te verzenden. Door uitgebreide statistieken krijgt u meetbare resultaten van elke verzonden campagne. Wie heeft de mail ontvangen, wie heeft geopend en wie heeft er doorgeklikt, ...

Contacteer ons vrijblijvend voor een demo, testaccount of een offerte op maat.

Inloggen op uw eigen Cloudmessage account kan u via mail.cloudmessage.be.

Awali Cloudmessage

 

 

Contact
AWALI | Centrum Zuid 1527f | 3530 Houthalen | T 011 71 89 00 | info@awali.be