Kennis is essentieel

Kennis is essentieel

Met Awali zijn we er ons van bewust dat kennis essentieel is in de snel veranderende wereld van online marketing. Om die reden hebben we ervoor gekozen om op regelmatige basis opleidingen te organiseren rond Google tools en Social media.

Naast een vaste opleidingskalender waarop u vrij kan intekenen, bieden we tevens in-company opleidingen aan. 

Open opleidingen

Op regelmatige basis vinden er in ons trainingscentra open klas opleidingen plaats waarvoor u vrij kan inschrijven via onze website. Het aanbod gaat van Google Adwords en Google Analytics tot Social media voor bedrijven. Hierbij spelen we steeds in op de snel veranderende trends. Voor het volledige en actuele overzicht kan u terecht op onze opleidingskalender. 

In-company opleidingen

Heeft u de voorkeur voor een opleidingspakket volledig op maat van uw bedrijf? Dan werken we samen met u een opleiding op maat uit die volledig voldoet aan de behoeften van uw medewerkers. Deze opleidingen vinden plaats in één van onze opleidingscentra of in uw eigen kantoren. Aarzel niet om ons te contacteren voor een vrijblijvend voorstel. 

Certificaties

De kwaliteit komt in onze opleidingen op de eerste plaats. Al onze trainers (en zelfs al onze medewerkers) hebben de nodige certificaties in hun eigen specialisatie. Zo bent u zeker dat u wordt begeleid door mensen met kennis van zaken. 

Kostprijs

Onze halve dagopleidingen kosten 250 euro per deelnemer, onze dagopleidingen 375 euro per deelnemer. Voor een in-company opleidingen werken we steeds een voorstel op maat uit. 

Locatie

De opleidingen vinden plaats in ons opleidingscentrum in Houthalen. 

Kalender

Ontdek hier het volledige en actuele overzicht van onze opleidingen.

Contact
AWALI | Centrum Zuid 1527f | 3530 Houthalen | T 011 71 89 00 | info@awali.be