Google Plus: Google's Social Media platform

Google Plus of Google+ is de social media tool die uw persoonlijk en bedrijfsprofiel verbinden aan het uitgebreide Google platform. U zoekt er uw persoonlijke en zakelijke contacten en deelt hen op in verschillende kringen of 'circles'. Zo kan u zeer gericht berichten sturen en foto's en video's delen. Zie waar uw contacten over praten, volg de laatste nieuwe trends en hou videoconferenties of 'hangouts'.


Hoger in de ranking door Google+?

Google integreert de sociale profielen in de zoekopdrachten. Indien u ingelogd bent met uw Google-account en een zoekopdracht uitvoert via Google.com, krijgt u naast de gewone resultaten ook resultaten uit uw directe en brede sociale netwerk (contacten van contacten). Hierdoor kan u als bedrijf meer in beeld komen in de zoekresultaten wanneer u beschikt over een Google+ profiel en een bedrijfspagina.

Wat kan Awali voor u betekenen?

Wenst u een eigen Google+ pagina en de tool als onderdeel van uw sociale media of online marketing strategie? Awali begeleidt u met het starten en opstellen van uw bedrijfspagina. We evalueren uw bestaande pagina en adviseren in het uitvoeren van uw social media strategie.
Contacteer ons vrijblijvend voor meer informatie over Google Plus of een offerte. 

 

Contact
AWALI | Centrum Zuid 1527f | 3530 Houthalen | T 011 71 89 00 | info@awali.be