Ik wil een Google campagne opzetten

In Google kan u naast de organische zoekresultaten ook uw eigen advertentie weergeven met behulp van Google Adwords. Afhankelijk van de zoekwoorden die u koppelt aan uw advertentie, wordt uw advertentie weergegeven bij gerelateerde zoekopdrachten.

U kan verschillende campagnes opzetten die u beheert aan de hand van een dagbudget, zoekwoorden, plaatsingen,... U concurreert met andere adverteerders om de beste advertentieplek, dus is het belangrijk om een duidelijke strategie op te stellen.

Google Adwords biedt u meerdere rapportagetools met gedetailleerde informatie over uw prestaties. Zo kan u bijvoorbeeld weten of u een goed bereik heeft en een goede planning hebt opgesteld.

Ontdek meer mogelijkheden van Google Adwords in onze Google rubriek

Wat kan Awali voor u betekenen?

Wenst u te starten met advertenties in Google? Awali helpt u met het opstarten van uw Adwords account en ondersteunt u bij de optimalisatie van uw campagnes. Ons team van Google Adwords Qualified Individuals staat in elke fase van uw campagne voor u klaar.
Contacteer ons vrijblijvend voor meer informatie of een offerte op maat.

Wilt u zelf bijleren over Google Adwords?

Tijdens onze open opleiding 'Starten met Google Adwords' leert u alle basisprincipes om uw eigen advertentiecampagnes op te stellen en te optimaliseren. Ontdek alle datums en bijkomende informatie in onze opleidingskalender.

Contact
AWALI | Centrum Zuid 1527f | 3530 Houthalen | T 011 71 89 00 | info@awali.be