Ik wil communiceren via social media

Sociale media vormen een interessant medium om te communiceren met klanten en bezoekers. Diverse platformen zoals Facebook, Twitter en LinkedIn hebben een uitgebreid B2B aanbod. Gaande van een eigen pagina tot advertenties.

Uw eigen pagina

Deze eigen pagina is al een eerste stap in de goede richting omdat u professioneel met een persoonlijk karakter combineert. Wenst u graag meer informatie over u eigen Facebook pagina en hoe u deze kan personaliseren? Bezoek dan zeker onze Facebook rubriek.

Facebook advertenties

Adverteren op een platform waar 3,5 miljoen belgen actief op zijn? Wie wil dit potentieel niet benutten? Facebook biedt u ruime mogelijkheden, lees meer over deze mogelijkheden.

Social media policy

Wanneer u in uw organisatie social media wilt betrekken, is het belangrijk om een social media policy op te stellen. Social media blijft vaak niet enkel een taak van de marketingafdeling maar ook andere personeelsleden worden betrokken.  Lees meer over de Social Media policy.

Wat kan Awali voor u betekenen?

Een goede basis is zeer belangrijk om een doeltreffende social media strategie uit te bouwen. Daarom wil Awali u met raad en daad bijstaan om een duidelijke strategie vast te leggen.
Contacteer ons vrijblijvend voor meer informatie.

Contact
AWALI | Centrum Zuid 1527f | 3530 Houthalen | T 011 71 89 00 | info@awali.be