Facebook introduceert "Promoted Posts"

01/06/12

Facebook bood eerder al de mogelijkheid om uw pagina extra in de schijnwerpers te zetten met onder andere betaalde advertenties, maar nu gaat het sociale netwerk nog een stapje verder. Vanaf nu is het voor pagina-beheerders mogelijk om bepaalde posts (statusupdates, video’s, foto’s, …) eerder zichtbaar te maken in het nieuwsoverzicht van fans. Tegen betaling uiteraard. Facebook is echter niet helemaal duidelijk in welke mate de post ‘beter zichtbaar’ wordt. 

De Promoted Post blijft 3 dagen actief na publicatie van de post. Als u dus pas na een dag besluit om een post te promoten dan blijft de Promoted Post nog maar 2 dagen actief. De nieuwe feature is vanaf nu beschikbaar voor alle Facebook-pagina’s met meer dan 400 fans. De kost van een Promoted Post hangt af van de hoeveelheid fans u wilt bereiken, u bepaalt dus zelf het budget

Heeft u nog geen Facebook-pagina, of wilt u advies voor uw bestaande pagina of advertenties op Facebook? Ons team van specialisten staat klaar voor u, dus twijfel niet om met ons contact op te nemen.

Contact
AWALI | Centrum Zuid 1527f | 3530 Houthalen | T 011 71 89 00 | info@awali.be