Google lanceert ‘Google Mijn Bedrijf’

30/06/14

Google heeft een nieuwe aanwinst: Google Mijn Bedrijf. Deze dienst moet bedrijven helpen om beter zichtbaar te zijn op het web door alle relevante informatie te bundelen op één plek.

Google+ Lokaal en Google+ Pagina

Google+ pagina, Google Lokaal of Google Places? Voorheen was er heel wat verwarring over de verschillende Google producten. 

Google Mijn Bedrijf is de samenvoeging van Google+ Lokaal en Google+ Pagina’s. Door het samenvoegen van twee producten neemt Google alle positieve eigenschappen en stopt dit in één product: Google Mijn Bedrijf. Het heeft alle functionaliteiten van Google+ Lokaal en van Google+ Pagina’s.

Google Mijn BedrijfMet ‘Mijn Bedrijf’ kan u bedrijfsgegevens aanpassen, foto's toevoegen van uw bedrijf en een virtuele tour van het interieur toevoegen. U kan ook nieuws en evenementen via de Google+ bedrijfspagina van uw bedrijf delen en reageren op reviews van klanten. 

Bovendien zorgt Google ervoor dat u gemakkelijk met bedrijfsfotografen in contact kan komen om een virtuele rondleiding van 360°C aan uw vermelding toe te voegen met de Google Maps Business View

Extra informatie

Het zal vanuit het Google Mijn Bedrijf dashboard ook mogelijk zijn om meteen aan de slag te gaan met Google Adwords Express of Google Analytics.

U kunt zich op deze website aanmelden voor Google Mijn Bedrijf. Als u eerder Google Places Zakelijk of het dashboard voor Google+ pagina's heeft gebruikt om uw bedrijfsinformatie te beheren, is uw account automatisch geüpgraded naar Google Mijn Bedrijf.

Voor meer informatie rond Google Mijn Bedrijf of andere mogelijkheden rond social media, aarzel niet om contact met ons op te nemen.

Contact
AWALI | Centrum Zuid 1527f | 3530 Houthalen | T 011 71 89 00 | info@awali.be