Foursquare volledig vernieuwd

08/08/14

De locatie-app Foursquare heeft een complete make-over gekregen. In de nieuwste versie 8.0 is zowel het uiterlijk als de functionaliteit van de app veranderd. 

Check-in
Het belangrijkste verschil met eerdere versies  is het feit dat de ‘check-in’ niet langer centraal staat. Eerder werden check-ins al overgezet naar een andere app, ook eigendom van Foursquare: Swarm. 

Foursquare richt zich nu volledig op het ontdekken en beoordelen van locaties in de buurt gebaseerd op interesses. Wanneer je de nieuwe app opstart zul je gevraagd worden jouw favoriete hapjes, drankjes en type locaties te selecteren.  Op basis van deze interesses worden locaties in de buurt getoond om te ontdekken of beoordelen.

Push notificaties
Naast de zoekfunctie heeft de app ook de mogelijkheid om push notificaties uit te sturen. Zo houdt Foursquare je op de hoogte van interessante locaties in de buurt. Bij een locatie kun je een beoordeling achterlaten, direct naar de locatie navigeren of deze delen. Als je wilt inchecken bij de betreffende locatie, moet je natuurlijk wel Swarm downloaden.

Wil u meer te weten komen over de mogelijkheden van social media voor uw bedrijf? Aarzel niet om ons te contacteren, wij helpen u graag verder.

Contact
AWALI | Centrum Zuid 1527f | 3530 Houthalen | T 011 71 89 00 | info@awali.be